Portrætfotograf – portrætfoto i Grindsted

Erfaren og professionel portræt fotograf

Giv den perfekte gave til den runde fødselsdag, sølvbryllup, guldbryllup, jul eller andre begivenheder og højtider. Ingen gave varmer mere end et personligt familieportræt.

Eller få taget professionelle portrætfotos af dig selv til CV’et, sociale medier eller hvad du har brug for.

Som din portræt fotograf, tager jeg portrætfoto efter dine tanker og ønsker, så du får et resultat du kan få glæde af.

Plauborg Foto har meget stor erfaring med forskellige typer af portrætfotos, af både små børn og hele familien der samles til fotografering. Som din portræt fotograf, kan jeg tage skarpe billeder lige efter dine eller jeres ønsker. Under trygge og professionelle rammer vil I blive guidet hele vejen, til I står med det færdige resultat.

Jeg fotograferer både private og erhverv i hele landet, og alle billeder laves på markedets bedste fotoprinter. Vi fører også rammer fra førende rammeproducenter i Danmark

Mange muligheder med portrætfoto

Der er rigtig mange muligheder uanset om I kommer i studiet her i Grindsted, eller billederne skal laves i den smukke danske natur. Det kan også være, at I har brug for jeg flytter studiet ud til jer.

Eksempel: skal I bruge et billede til gave, og ikke har mulighed for at samles inden den fest, hvor gaven er til – kommer jeg gerne ud hvor festen afholdes, så vi mødes før de andre gæster ankommer.

Store sammensatte familiefotos har jeg mere end 10 års erfaring med at lave. I bliver fotograferet i de små familier I er, og sættes efterfølgende sammen til et stort billede. Så vil der ikke være et øje tørt, når I leverer denne gave.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen, bliver jeres billeder printet i absolut topkvalitet.

Fra 24×30 cm bliver alle billeder lamineret, opklæbet samt monteret i rammer uden glas – (det vil sige, at der limes lamineringensfolie på som dæmper alle reflekser med 98% og billedet klæbes op på skumplader så der aldrig kommer grimme bølger bag ved glasset). Dermed vil billederne ikke ændre sig i rigtig mange år. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet. Billeder kan monteres i et meget stort udvalg af danske kvalitetsrammer til en rimelig pris.

Der er også mulighed for montering på 2,5 cm foto block, eller på en svævende 5 mm Foamalux plade, der svæver op til 1 cm ud fra muren. Canvas/lærreds-print er også en mulighed; den vil være behandlet, så den kan tørres af med en fugtig klud.

Hvad koster et portrætfoto?

Altid fri fotografering i studie og fotografering on location koster 599 kr. + kørsel 2,5 kr. pr. km.
Printpriser fra: 199 kr.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige størrelser fra 9×12 cm og op til 90×120 cm.

Her kan du læse mere om priserne og se en prisliste.

Din portræt fotograf i Grindsted og resten af hele landet

Er du interesseret i at høre mere om portrætfoto, eller at få et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon (+45) 61 68 24 24, på mail mail@plauborgfoto.dk eller send en besked via vores kontaktformular her.

Jeg holder til i Grindsted, men kører gerne i hele landet.

Se mit arbejde

Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.