Industrifoto

Industrifoto til erhverv

Plauborg foto fanger de rette øjeblikke, også når det kommer til industri foto. Det handler om at fremvise din virksomhed og det du laver fra den rette vinkel, billeder skaber den fortælling vi ikke selv kan formidle med ord, via den følelse og forståelse vi skaber når vi tager industri fotos for dig.

De ord du sætter på dit erhverv fremstår tydeligere og stærkere når du kombinere dem med fotos af din virksomhed.

Det handler om at kombinere billeder af jeres produkter, men også menneskerne bag. Fordi medarbejderne er virksomhedens DNA, derfor skal det være en god kombination af portræt, stemningsfotos, personale fotos, produktions fotos, maskin fotos samt video.

I en tæt dialog med jer, finder vi frem til det der er vigtigt for jer at vise frem gennem jeres fotos og video. Jeg kommer selvfølgelig også med min anbefaling til hvad der vil fungere bedst, også tager vi en beslutning ud fra jeres forestilling samt mine erfaringer.

Industrifoto med autenticitet

Det er vigtigt som virksomhed at, få fortalt sin historie gennem billeder og video. Da en lang beskrivelse ofte får læseren til at miste interessen.

Det viser også at du som virksomhed har lyst til at invitere kunderne ind i din virksomhed, så de får en fornemmelse af hvordan miljøet er, hvilket understøtter dit brand og giver troværdighed.

Det handler i høj grad om at fortælle den gode erhvervshistorie, det vil sige at billeder der er taget på byggepladsen, på kontoret eller i produktionen repræsentere din virksomhed som den er, og det kan industri fotos eller video være med til at vise.

Hos Plauborg foto tager jeg alle former for industri fotos, og anvender droner når det er nødvendigt, fx ved luftfotos af jeres matrikel, og dronevideo er også en mulighed.

Billederne laves i en stor opløsning og med et stort dynamisk område. Som giver mulighed for meget store reklamer eller print.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om industrifoto til din virksomhed

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, og så kan vi få en snak om hvad du ønsker i forhold til hvad din virksomhed skal udstråle gennem billeder eller video.

Der er ingen opgave der er for store eller for små, og jeg har stor erfaring inden for industrifoto.

Så kontakt mig endelig på (+45) 61 68 24 24 også tager vi en snak om dine muligheder.

Se mit arbejde

Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.