Bolig fotografering

Boost dit firmas visuelle profil

Sig det med billeder. Stil skarpt på de gode historier om din virksomhed og vis virksomhedens produkter professionelt på print, på web og på film. Bliv set de steder, hvor I skal ses!

Der er ikke meget ved at have et godt produkt, hvis ingen kender det og hvis det simpelthen ikke bliver set.

Som professionel erhvervsfotograf med mange års erfaring og ekspertise, kan jeg hjælpe din virksomhed med skarpe billeder og video, der kan personliggøre din hjemmeside og skabe helt unik indhold, der skaber bedre resultater og brugeroplevelser.

Få skarpe billeder og videoer i høj kvalitet

Giv dit firma et visuelt boost med nye, friske og tidssvarende billeder og videoer. Med forskellige former for industri– og erhvervsfotografering kan Plauborg Foto give din virksomhed ”et nyt look”, som kan være med til at give positiv opmærksomhed og synlighed.

Lyset sættes for at fremhæve de gode detaljer og billederne skydes fra de rette vinkler og med høj præcision. Herefter redigeres materialet, så du får leveret billeder og film i meget høj kvalitet.

Det færdige materiale fra Plauborg Foto er dit. Du kan altså anvende billeder og film, hvor du ønsker det og når du ønsker det. Fra web til tryk. Alt sammen et godt redskab til at profilere dit firma, så dit budskab kommer ud!

Professionel og erfaren erhvervsfotograf

Jeg hedder Karsten Plauborg og er indehaver af Plauborg Foto i Grindsted. Jeg er både privat– og erhvervsfotograf, og kan levere hele pakken, som giver dit firma et visuelt boost med billeder og film.

Fra virksomheds- og erhvervssportrætter, profilbilleder og reklamefotos til produktfotos, eventfotos og film. Alt sammen tilpasset din virksomheds behov og ønsker. Har du brug for en erhvervsfotograf, så kører jeg gerne i hele landet.

Jeg er medlem af Dansk Fotografisk Forening og deltager løbende i kurser og uddannelse, for hele tiden at udvikle mig og altid være skarp på mulighederne. Jeg har blandt andet deltaget i uddannelse hos Danish Professional Photographers Association, hvor jeg blev udnævt til: dff Master Photographer.

Kontakt din erhvervsfotograf allerede i dag

Kontakt os og lad os aftale et besøg, hvor vi i fællesskab udveksler idéer og ønsker. Herefter får du løsningsforslag til, hvordan din virksomhed kan få et visuelt boost med billeder og film fra Plauborg Foto.

Har du brug for en kompetent erhvervsfotograf i Grindsted, Sønderjylland, Midtjylland eller længere væk? Så er du er velkommen til at ringe på telefon (+45) 61 68 24 24 skrive en mail til mail@plauborgfoto.dk eller send en besked via vores kontaktformular her.

Se mit arbejde

Kontakt mig

Interesseret i at høre mere og skal vi snakke sammen?