Erhvervsportræt i Vejle

Medarbejderportrætter er specialet hos Plauborg Foto

Siden 2004 har jeg skudt et stort antal af medarbejderportrætter og jeg har det helt rigtige udstyr til at være on location hos jeres firma. Jeg kan hjælpe med jeres erhvervsportræt.

Erhvervsportrætter kan laves enten som profilbilleder, miljøportrætter eller som en kombination.

Et profilbillede er et ansigtsbillede, typisk lavet på hvid eller sort baggrund
Miljøportræt er fotografering et sted som underbygger dit erhverv og stilling.

Medarbejderportrætter skaber troværdighed

Et medarbejderportræt giver kunden en fornemmelse af hvilke medarbejder du har ansat i din virksomhed, og det skaber troværdighed.

Der er mulighed for at i kan få taget jeres medarbejderportrætter i mit studie, men det er selvfølgelig også muligt at jeg kommer ud til jer eller enhver anden lokation og tager billederne.

Det perfekte medarbejderportræt skabes ved at du som virksomhed har gjort dig nogle tanker omkring, hvilken type virksomhed i er.

Fordi jeres medarbejderportrætter skal udstråle det din virksomhedstype er, fx kan det være at i er en virksomhed med kant, eller at i er varme og personlige.

Alt dette tager vi en snak om inden at vi går i gang, så vi har en klar aftale om hvornår og hvordan vi skal tage portrætterne.

Medarbejderportræt skaber identitet

Den største styrke ved et medarbejderportræt er at dine medarbejdere repræsentere din virksomhed både i arbejdstiden og uden for arbejdstiden, det er derfor vigtigt at skabe medarbejderportrætter der fortæller din virksomheds historie samt viser kulturen i virksomheden.

Det er min opgave som fotografen at guide jer igennem processen, så der er fokus på jeres image og online identitet, så det matcher med de medarbejderportrætter i får taget.

Derfor vil vi naturligvis starte ud med en indledende samtale angående jeres udtryk, så vi kan få jeres stil i virksomheden til at matche med det visuelle udtryk jeres medarbejdere kommer til at udstråle.

https://www.high-endrolex.com/22

Hør mere om medarbejderportrætter – erhvervsportræt

Skal I bruge en professionel fotograf til jeres erhvervsportræt i Vejle eller resten af landet, så kan Plauborg foto helt sikkert hjælpe jeres virksomhed med at få jeres identitet til at skinne igennem på jeres medarbejderportrætter.

I er velkomne til at ringe på (+45) 61 68 24 24 eller sende mig en mail på mail@plauborgfoto.dk eller kontakte mig her. Så vi kan finde en løsning til jer.

Se mit arbejde

Kontakt mig

Interesseret i at høre mere om erhvervsportræt i Vejle og skal vi snakke sammen?