Professionel videoproduktion der øger din virksomheds troværdighed 

Med videopræsentationer øger du den visuelle opmærksomhed væsentligt, i forhold til ved brug af traditionelle billeder. Dit ansigt bliver levendegjort og er med til at styrke din virksomheds troværdighed.

På kort tid kan du fortælle, hvad netop din virksomhed tilbyder og hvorfor man skal vælge netop dig som samarbejdspartner. Bruger du film på din hjemmeside, vil du ofte opleve at de besøgende bliver længere tid på siden, og lader du én eller flere kunder fortælle, hvorfor at de lige netop har valgt at samarbejde med din virksomhed, vil du opleve øget troværdighed over for nye kunder.

Styrk din virksomhed online med en unik video

Film er et godt alternativ eller supplement til produktfotos. Med en film, hvor dit produkt præsenteres, får du en stærk præsentation. Du har her et genialt værktøj til søgeoptimering og synlighed på nettet. Film vægtes nemlig højt af bl.a. Google. Brug filmene på hjemmesiden, på de sociale medier og video tjenester som f.eks. YouTube. Èn videopræsentation kan generere stor trafik på din hjemmeside.

Plauborg Foto producerer video både med Drone, action kamera og normal kamera. Firmaet har et bredt udvalg af tilbehør for at få en god lyd på jeres videoer.
Der er desuden et samarbejde med et lydstudie som et tilvalg for bedste lyd speak med speaker.

Du kan med fordel kombinere video med gode skarpe billeder, der styrker din hjemmeside online. 

Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud på videoproduktion i Grindsted og resten af landet 

Er du interesseret i, at høre mere om videoproduktion og hvad Plauborg Foto kan gøre for din virksomhed? 
Så er du velkommen til at kontakte mig, jeg giver gerne kompetent rådgivning og inspiration til, hvordan vi kan skabe en unik video til jeres virksomhed. 

Ring på telefon 61 68 24 24,  send en mail til mail@plauborgfoto.dk eller send en besked via vores kontaktformular her

Priser på video

Video optagelse 790 kr pr. time
Video redigering 690 kr pr. time
Kørsel 4 kr pr. km

Alle priser er + moms
(Priser fra maj 2017)